Başkanımız Dere Yağmur Duasına Katıldı

134. Nöbeti Baba Yağmur Duası etkinliğinin, hava muhalefeti sebebiyle köylerde yapılması kararı alındığı için, Nöbeti Baba türbesine yakın bir mesafede bulunan Beşkız Köyü’nde yapılan yağmur duasına, Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Belediye Başkan Yardımcılarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimizle birlikte katılım sağladı.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “MHP İlçe Başkanı Sn. Orhan Özyol, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Ahmet Semih Çökmez, Teşkilatları ve çevre köylerle birlikte Beşkız Köyü sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen başta Muhtarımıza, Dernek Başkanımıza ve tüm Beşkızlı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Yüce Allah; dualarımızı kabul, yağmurumuzu bol, mahsulümüzü hayırlısıyla bereketli kılsın İnşallah.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Miniklerden Hayırlı Olsun Ziyareti